Udskiftning af døre med sans for detaljer​

Er det blevet tid til udskiftning af døre? Så kan jeg hjælpe dig. Hos BL Tømrer og Snedker udskifter jeg både indvendige og udvendige døre, og jeg kan også skifte vinduerne. Du kan naturligvis forvente kvalitetshåndværk, hvor der er sans for detaljerne. Jeg holder til i Bogense, men vi kører også ud til kunder i blandt andet Middelfart, Odense og det øvrige Fyn.

Bredt udvalg af forskellige træsorter og andre materialer

Jeg udskifter alle former for døre, og jeg har et bredt udvalg med mange typer fra flere producenter. Dermed kan jeg tilbyde døre i forskellige træsorter og i andre materialer. Det kan være alt fra indvendige celledøre til massive døre af mahogni.

Ved udskiftning af døre kan vi tilbyde:

  • Glasdøre
  • Celledøre
  • Havedøre
  • Hoveddøre
  • Facadedøre
  • Bryggersdøre
  • Træ/alu-døre
  • Massive døre
  • Fyldningsdøre
  • Kompositdøre

Jeg har gode og brede kompetencer, og tømrermester har mere end 40 års erfaring i branchen. Det betyder, at jeg kan klare alle typer arbejdsopgaver, og jeg udfører både små og store opgaver. Samtidig gør jeg mit bedste for at imødekomme kundernes særlige ønsker. Derfor vil du altid være i trygge hænder hos mig.​

Kontakt mig for at få et tilbud på udskiftning af døre

​Du er velkommen til at høre mere og jeg kommer gerne ud for at få en snak og for at kigge på opgaven. Herefter kan jeg sende et uforpligtende tilbud på udskiftning af døre. Har du brug for hjælp til andre opgaver såsom udskiftning af vinduer, tagrenovering eller noget helt tredje, står jeg også til rådighed.

Du kan ringe til mig på telefon 93 30 90 09, eller du kan skrive til mig på bl@bl-toemrersnedker.dk.​

Mangeårig erfaring kombineret med godt håndværk

Som kunde ved BL Tømrer og Snedker er du altid sikret et tilfredsstillende resultat på dit projekt, som holder mange år frem, og så endda til en konkurrencedygtig pris. I formularen har du mulighed for, at indhente et godt tilbud på din næste byggeopgave, og fortælle om dine byggedrømme.

​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Telefon: 93 30 90 09

CVR: 35343512

Stolt Klubsponsor af Odense Håndbold​

Om BL Tømrer og Snedker

​BL Tømrer og Snedker er et mindre tømrerfirma i Bogense, der udfører alle former for almindeligt tømrerarbejde.

Kvalitet er et nøgleord, og jeg er perfektionist, når det kommer til mit arbejde – uanset om der er tale om en totalentreprise eller udskiftning af et vindue. Kontakt mig for mere information.