Udskiftning af vinduer udføres professionelt

​Trænger dine vinduer til en udskiftning? Så er der hjælp at hente lige her. Hos BL Tømrer og Snedker tilbydes nemlig diverse former for udskiftning og montering af vinduer til private kunder. Jeg befinder mig mest i områderne omkring Bogense, Søndersø, Middelfart og resten af Fyn.

Jeg har mere end 40 års erfaring i branchen, hvilket har givet mig mange gode og brede kompetencer. Jeg kan derfor klare det meste inden for nye vinduer, hvad end det er udskiftning af vinduer eller montering af vinduer. Jeg klarer både stort og småt.

Hvad koster en udskiftning af vinduer?

Hos mig er du altid garanteret en billig pris, uanset hvad opgaven lyder på. Dog er kvaliteten af det udførte arbejde på udskiftning af vinduer altid høj. Jeg gør altid mit bedste for at realisere de ønsker, mine kunder måtte have, hvorfor jeg sikrer mig, at der er en god kemi imellem mig og kunden.

​Jeg har arbejdet i mange år som byggeleder, hvilket jeg kan bruge i mit arbejde. Jeg tilbyder derfor også rådgivning og vejledning til mine kunder, så de kan træffe de bedste valg. Derudover er jeg specialist i ovenlysvinduer, hvor jeg er VELUX dagslys-rådgiver. Du er derfor i trygge hænder hos mig.

​Ring til mig for en nærmere aftale

Vil du gerne have foretaget en udskiftning af vinduer eller hjælp til andre opgaver såsom tagrenovering eller en snak om en husrenovering? Så kan jeg hjælpe dig med det samme. Du skal blot kontakte mig, og så finder vi ud af mere. Du er garanteret gode priser og veludført arbejde.

Ring til mig på telefon 93 30 90 09, eller skriv til mail bl@bl-toemrersnedker.dk, og så vender jeg tilbage med et godt tilbud til dig.​

Mangeårig erfaring kombineret med godt håndværk

Som kunde ved BL Tømrer og Snedker er du altid sikret et tilfredsstillende resultat på dit projekt, som holder mange år frem, og så endda til en konkurrencedygtig pris. I formularen har du mulighed for, at indhente et godt tilbud på din næste byggeopgave, og fortælle om dine byggedrømme.

​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Telefon: 93 30 90 09

CVR: 35343512

Stolt Klubsponsor af Odense Håndbold​

Om BL Tømrer og Snedker

​BL Tømrer og Snedker er et mindre tømrerfirma i Bogense, der udfører alle former for almindeligt tømrerarbejde.

Kvalitet er et nøgleord, og jeg er perfektionist, når det kommer til mit arbejde – uanset om der er tale om en totalentreprise eller udskiftning af et vindue. Kontakt mig for mere information.