Renovering af hus tilbydes

​Hvad end du går og drømmer om en mindre eller større renovering af hus, så kan BL Tømrer og Snedker hjælpe dig. Jeg har stor erfaring i branchen, hvilket gør mig kompetent til at udføre mange typer af arbejdsopgaver. Jeg tilbyder ombygning af hus til private kunder i Bogense, Søndersø, Middelfart samt resten af Fyn.

Som tømrer går jeg meget op i veludført arbejde til gode priser. Derfor kan du altid få et godt tilbud hos mig. Jeg har et stort fokus på at tilfredsstille mine kunder, hvorfor jeg sørger for at skabe en god kemi imellem mig og kunden.

Hvad koster renovering af hus?

Prisen på renovering af hus afhænger af flere forskellige ting. Først og fremmest kommer det an på opgavens omfang. Dog må du ikke holde dig tilbage, da jeg både kan klare simple og komplicerede opgaver. Jeg tilbyder eksempelvis totalentrepriser ved nybyggeri. 

Jeg har over 40 års erfaring i branchen, hvor jeg blandt andet har arbejdet som byggeleder og rådgiver. Derfor rådgiver jeg gerne mine kunder mod et godt valg med de rette løsninger. 

Vælger du mig til at hjælpe med renovering af hus, er du garanteret et godt stykke arbejde lavet til en billig pris uanset opgavens type.

​Kontakt mig i dag for at høre mere

Vil du realisere din drøm om en renovering af hus, bør du kontakte mig med det samme. Jeg står altid klar til at hjælpe kunder med at realisere deres byggedrømme. Søger du hjælp til mindre opgaver såsom udskiftning af vinduer, en tagrenovering eller noget helt tredje, står jeg også til rådighed.

Kontakt mig på telefon 93 30 90 09 eller på mail bl@bl-toemrersnedker.dk, og så finder jeg et godt tilbud til dig hurtigst muligt.​

Mangeårig erfaring kombineret med godt håndværk

Som kunde ved BL Tømrer og Snedker er du altid sikret et tilfredsstillende resultat på dit projekt, som holder mange år frem, og så endda til en konkurrencedygtig pris. I formularen har du mulighed for, at indhente et godt tilbud på din næste byggeopgave, og fortælle om dine byggedrømme.

​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Telefon: 93 30 90 09

CVR: 35343512

Stolt Klubsponsor af Odense Håndbold​

Om BL Tømrer og Snedker

​BL Tømrer og Snedker er et mindre tømrerfirma i Bogense, der udfører alle former for almindeligt tømrerarbejde.

Kvalitet er et nøgleord, og jeg er perfektionist, når det kommer til mit arbejde – uanset om der er tale om en totalentreprise eller udskiftning af et vindue. Kontakt mig for mere information.